Goof Lukken bij de Oranjewinter

Op dinsdag 9 januari was oprichter van VTK, Goof Lukken, te gast bij het live TV-programma de Oranjewinter. Dit programma was 2 weken te zien op SBS6 ter vervanging van het populaire Veronica Inside. Hij vertelde in deze uitzending meer over het vrijetijdsgedrag van de Nederlanders. Daarnaast gaf hij een vooruitblik op ons vakantiegedrag. Het gehele programma is terug te kijken via deze link.

Later deze week werd Goof’s mening gevraag over het succesvolle jaar 2023 van de Nederlandse (en specifiek de Brabantse) musea. In een online artikel van Omroep Brabant verklaarde hij de populairiteit door het steeds vaker gebruiken van edutainment (een combinatie van educatie en entertainment/beleving).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *