Onze specialisten hebben ruime praktijkervaring in hun vakgebieden of zelfs specifieke kennisvelden. Zij hebben allen hun sporen verdiend binnen het toeristische en recreatieve bedrijfsleven, relevante (branche)organisaties of de politiek.

Zij kennen de vrijetijdsmarkt, qua vraag en aanbod. Bovendien zijn ze specialisten op het gebied van de branches binnen de vrije tijd, zoals attractieparken, dierentuinen, verblijfsaccommodaties (van campings tot hotels), musea en de horeca. Maar ook de reisbranche is ons niet vreemd. Onze kennis richt zich niet alleen op de Nederlandse markt maar ook op de Europese en zelfs wereldwijde markt van de vrije tijd. Bovendien hebben we zowel all-rounders als echte kenners van disciplines als imagineering, conceptontwikkeling, bouw en onderhoud van leisure-projecten, animatie, entertainment, events (organisatie en ontwikkeling), edutainment, (bedrijfs)exploitatie en marketing & communicatie in huis.

Minimaal 20 jaar ervaring

Wij vinden het belangrijk dat de mensen binnen het platform veel praktijkervaring hebben. Onze mensen hebben dan ook minimaal 20 jaar werkervaring en kennis opgebouwd in de vrijetijdsindustrie. De meeste van onze experts hebben ook een iegen expertise. Bent u op zoek naar een trendwatcher in vrije tijd/leisure, een vrijetijdsdeskundige, pretparkexpert, dierentuinexpert, vrijetijdsexpert, campingexpert, horeca-expert of expert in leisure? Neem dan contact met ons op.

Vrijetijdskennis is opgericht door Goof Lukken

Lees hier meer over de intiatiefnemer en grondlegger.

Goof Lukken