Graag delen we onze kennis en passie met anderen. Dit doen we door:

Meewerken aan mediaproducties

Voor (vak)bladen, krant, radio, tv of internet. Onze experts kunnen een kritische en neutrale visie geven over ontwikkelingen rondom Vrije tijd. Daarnaast produceren en publiceren we graag over de vrije tijd en haar industrie. We maken allerlei vormen van content in tekst, beeld, geluid of zelfs in de vorm van belevingen. Zo helpen we bedrijven of organisaties hun product bekend te maken.

Lezingen en workshops geven

Lezingen en workshops te verzorgen over Vrije tijd of over de steeds grotere markt van toerisme en recreatie. Het aanbod voor vrijetijdsbesteding kent inmiddels, letterlijk en figuurlijk, geen grenzen meer. De professionalisering van de vrijetijdsbranche heeft de afgelopen jaren een vlucht genomen. Nu kunnen zelfs andere branches mogelijk iets leren van leisure-industrie (link naar andere branches)

Trainingen geven

Trainingen te geven voor de Vrijetijdsindustrie, relevante organisaties op het gebied van Recreatie en Toerisme, of zelfs andere branches.

Trendwatching

Trendwatching met betrekking tot vrije tijd, leisure, recreatie en toerisme. Hierbij kijken we naar de wensen van de consument maar ook naar politieke en bedrijfsmatige ontwikkelingen. We verzamelen zoveel mogelijk informatie over Vrije Tijd als mogelijk en publiceren op deze site regelmatig onze bevindingen.

Quick scans

Een simpele tool voor zowel de Vrijetijdsindustrie als andere branches. Wij kijken met consumenten-ogen of liever met de zintuigen van de gast naar uw organisatie. En vervolgens brengen we u verslag uit. ‘Pietje Precies’ kan op gewenste maar ook ongewenste momenten langs komen.