Goof Lukken nieuwe commissaris De Leistert

De Raad van Commissarissen (RVC) van Stichting Recreatiepark de Leistert maakt bekend dat Goof Lukken met ingang van 1 januari 2024 toe treedt als commissaris. Hij volgt hiermee Thijs Vossen op, die de functie op dit moment bekleedt en na 14 jaar stopt. De nieuwe RVC van de Leistert zal vanaf de start van het nieuwe jaar bestaan uit Guul Smeets (voorzitter),  Geert Quicken en Goof Lukken.

Doorontwikkeling van De Leistert gegarandeerd
Recreatiepark de Leistert heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een succesvol vakantiepark. Het park staat in de branche en bij gasten bekend als vooruitstrevend en continue in ontwikkeling. Daarnaast  is het recreatiepark gegroeid van een seizoenbedrijf tot een succesvol jaarrond bedrijf. De Leistert behoort tot de Nederlandse top en is zeer belangrijk voor de regionale economie. Die ontwikkeling komt nog niet tot stilstand. Het park wil zich in de komende jaren verder ontwikkelen tot een duurzame en innovatieve vakantiebestemming. Voorzitter van de RVC Guul Smeets zegt hierover: “We staan opnieuw voor een fase waarin we de Leistert verder willen ontwikkelen. Hierbij is financiële en management kennis in mijn persoon aanwezig. Geert Quicken brengt de ruime ervaring in projectmanagement en facilitaire en bouwkennis in.  Goof Lukken vult ons mooi aan met zijn jarenlange ervaring in de branche en zijn kennis met betrekking tot trends en marktontwikkelingen. Hij is een goede opvolger van Thijs Vossen die afgelopen 14 jaar deze kennis inbracht. Omdat Thijs Vossen (vanwege het bereiken van diens maximale zittingstermijn in de RVC) moet vertrekken, zijn we tijdig gestart met het zoeken van een persoon die deze rol kan vervullen. We zijn blij om na een grondig selectietraject Goof Lukken als opvolger, aan te mogen kondigen”.

Goof Lukken heeft kennis en groot netwerk in de vrijetijdsindustrie
Goof Lukken (51) is al jarenlang een specialist op het gebied van marketing, communicatie en management in de vrijetijdsindustrie. Hij is senior lecturer in Toerisme, Leisure en Attractions & Theme Parks Management aan Breda University of Applied Sciences. Daarnaast is hij oprichter van het platform Vrijetijdskennis en werkt hij als consultant. Hij beschikt over een groot (inter)nationaal netwerk in de ruime gastvrijheidsindustrie. In het begin van zijn carrière werkte hij onder andere als marketingmanager voor Beekse Bergen, de Libéma holding en en campinglabel Ardoer.com. “Ik ben enorm vereerd om nu als commissaris, weer nauwer betrokken te zijn bij een topbedrijf in de branche. Gezien de grote veranderingen die recreatiepark De Leistert te wachten staan, verwacht ik hen zeer zeker van waardevolle adviezen te kunnen voorzien”, aldus Goof Lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *