Podcast Efteling: Leisure = Goof Lukken

De Podcast Kleine Boodschap hield een uitgebreid interview van ruim 2 uur met oprichter van Vrijetijdskennis, Goof Lukken. Hun conclusie was dat leisure en Goof onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De podcast Kleine Boodschap verschijnt bijna 2 keer per week en behandelt alles wat met de Efteling te maken heeft. Hosts Paul Sprangers en Tim Hinssen hebben al meer dan 350 afleveringen gemaakt, en bereiken een groot publiek van fans en mensen die interesse hebben in Nederlands grootste thempark. Naast nieuws hebben ze ook vaak gasten die verbonden zijn (of zijn geweest) aan het park. In de aflevering met Goof is er aandacht voor de ontwikkelingen van Leisure in Midden-Brabant en de link tussen de Efteling en Breda University. Goof is één van de oprichters van de unieke internationale HBO-track Attractions & Theme Parks Management, waar profesionals voor de dagattractiebranche (en hun toeleveranciers) worden opgeleid. Deze opleiding werkt ook nauw samen met onder andere de Efteling. Op de site van Kleine Boodschap kun je de podcast met Goof terug luisteren (aflevering 334: In gesprek met Goof Lukken)