VTK flink aanwezig in de media

Goof Lukken, oprichter van Vrijetijdskennis was de afgelopen maanden flink aanwezig in de media.

Diverse landelijke kranten, radio en tv-programma’s vroegen hem naar zijn expert-mening met betrekking tot allerlei onderwerpen die met toerisme, recreatie/leisure of de gastvrijheideconomie te maken hebben.

Hoogtepunt van alle mediaoptredens was Goof’s aanwezigheid bij Oranjezomer, de dagelijkse live talkshow van SBS6. Hij gaf achtergronden bij de diverse actuele toeristische onderwerpen, zoals de bosbranden op de Griekse eilanden (één van de meest populaire vakantiebestemmingen van de Nederlanders). Ook was er aandacht voor het noodweer op de belangrijke kampeerbestemming het Gardameer in Italie. Wil je de uitzending van Oranjezomer terug zien kijk dan hier . Breda University maakte ook een ‘achter de schermen’ impressie.