Vrijetijdskennis betroken bij veel kennis events

De afgelopen maanden is Vrijetijdskennis veel betrokken geweest bij veel (kennis) events. Oprichter Goof Lukken sprak op het eertste ADAC Camping Congres in Stuttgard en was aanwezig bij de Awards uitreiking van de ADAC. In Nederland sprak hij voor tweemaal voor ondernemers in groepsacommodaties (één voor branche-organisatie HISWA-RECRON en een tweede keer voor het samnewerkingsverband Groepsaccommodaties Nederland). Ook reikte hij (als lid van de vakjury) uit aan campingondernemers bij het ANWB camping gala. Tenslotte was hij aanwezig bij de awardsuitreiking voor “het Leukste Uitje” waar de ‘love’ award werd uitrgereikt aan o.a de Efteling.

Ook voor de komende maanden loopt de agenda weer vol. Wilt u een spreker of expert inhuren neem dan contact met ons op.