Veel aandacht in de media voor VTK

Vrijetijdskennis voorziet de media vaak van expert opinie. De afgelopen weken was oprichter van VTK, Goof Lukken regelmatig in de (vak)media. Hij verklaarde de vele last-minute boekingen bij Europarcs, o.a. op vakwebsite Pretwerk. In de Rekravakkrant werd ook aandacht besteedt aan de lastminute boekingen van deze zomer. Ook wordt in diverse media melding gemaakt van de kandidaten voor de titel ‘Camping van het jaar’ die ieder jaar wordt uitgereikt door de ANWB. Goof Lukken is 1 van de vakjuryleden die voorselectie heeft gedaan. Stemmen kan nu via de site van de ANWB.

Tenslotte gaf Goof Lukken commentaar op het onderzoek van Lego naar ontspanning van de Nederlanders. n.a.v. hiervan verschenen artikelen bij o.a. Linda, Pretwerk, Dutch Cowboys en Women-online.