VTK in de media

Onlangs publiceerde de BOVAG de nieuwste cijfers over de camperverkoop in Nederland. Dagblad De Stentor vroeg oprichter van Vrijetijdskennis deze enorme stijging te verklaren. Luister naar de audio-quote voor deze verklaring.

Oprichter van Vrijetijdskennis.nl, Goof Lukken is de laatste maand veelvuldig in de media verschenen. Hij gaf zijn expert-mening en duiding met betrekking tot diverse actuele thema’s. In de Gelderlander gaf hij vrijetijdstips voor de Paasdagen. Bij NOS Nieuwsuur gaf hij achtergronden over de Nederlandse dierentuinen. Op NPO radio 1 ging het over de prijzen van attracties en dierentuinen na de heropening. Ook diverse regionale kranten, waaronder de Limburger, besteedde aandacht aan de prijzen van dagjes uit . Het programma 1Vandaag checkte het feit dat de dieren in dierentuinen niet op de balans van een park staan. Ook werd Goof zijn mening gevraagd door de Limburger over ‘op vakantie gaan in coronatijd’. Tenslotte was de strategische koerswijziging van het Dolifinarium in Harderwijk een topic waarover de Stentor berichtte.