Goof Lukken, Vakjurylid bij verkiezing ‘Leukste Dagje Uit’

De ANWB verkiezing voor Het Leukste Dagje Uit is dit jaar staat dit jaar in het teken van ‘ondersteunen van de recreatiesector’. De afgelopen periode waren veel attracties gesloten. De ANWB vraagt dan ook welke attractie de bezoekers ‘een warm hart toedragen’.

De grotere attracties, met een bezoekersaantal boven de 450.000 (in 2019) komen automatisch in aanmerking voor de landelijke verkiezing. Voor de nominatie van de kandidaten per provincie (< 450.000) is dit jaar een voorselectie gemaakt van 12 attracties per provincie. (door een klein grensfoutje zijn er 13 attracties in Noord-Holland geselecteerd.) Voor deze voorselectie, uit de ANWB database met zo’n 1000 attracties is gebruik gemaakt van een vakjury, bestaande uit:

  • Walter Jonker – Hoofdredacteur Pretwerk.nl
  • Riëtte Mulder-Lemein – mede-eigenaar Go-Kids
  • Goof Lukken –Trendwatcher Vrijetijdskennis en docent attractieparken management Breda University of applied sciences
  • Hans van Leeuwen – trendwatcher Pleisureworld
  • Willem Kraanen – senior adviseur ZKA Leisure consultants
  • Marlies Ellenbroek – Marketing en Business Development Manager ANWB Eropuit

Wat ook nieuw is, met ingang van de editie 2020, is dat de ANWB afscheid heeft genomen van de naam ‘Land van ANWB’ voor de afdeling dagattracties.

De stemprocedure loopt t/m 1 november 2020.

Meer informatie: www.anwb.nl/landvananwb/verkiezing-leukste-uitje