Top 5 Tips voor een dagje uit in Coronatijd

Nu we meer in ons eigen land op vakantie zijn, een top 5 van tips voor een leuk dagje uit in Nederland:

  1. Rijksmuseum Amsterdam, bewonder het werk van onze grootmeesters. Normaal wemelt het hier van de buitenlandse toeristen maar die zijn nu veel minder aanwezig. Het beste moment om ons top museum te ontdekken.
  2. Safaripark Beekse Bergen. Ga naar Afrika in Brabant. Het park heeft een 3,5 lkm lange Wandelsafari met 1-richtingsverkeer. Met 120 hectare de grootste en ruimste dierentuin van Nederland. Je wandelt langs de big 5: Van roofdieren tot olifanten en van apen tot neushoorns. Ook kan je met je eigen auto op Safari.
  3. Nationaal park de Loonse en Drunense duinen. De grootse zandverstuiving van Europa met kilometers wandel- en fietsroutes. Bij iedere ingang horeca, en je kan ook pr pad dit park verkennen.
  4. Kasteel de Haar: Utrecht is de provincie van kastelen en landhuizen. De Haar is een prachtig kasteel maar heeft ook mooie tuinen.
  5. Zaanse Schans, de Molens bij Kinderdijk of Floriworld. Typische attracties die de buitenlandse toerist normaal bezoekt. Deze Aziaten en Amerikanen zijn nu niet in ons land, dus pak nu je kans. Floriworld is een permanente indoor versie van de Keukenhof (die alleen in het voorjaar open is). Leer alles over onze bloemen. FloriWorld is een betoverende thema-attractie waarin je de magie van echte en virtuele bloemen kan be0even.