Webinar Herhaling: leisure in de 1,5 metersamenleving

De eerste webinar leisure in de 1,5 metersamenleving was een groot succes. Maar liefst 60 ondernemers en 22 studenten namen deel. Veel anderen wilden ook deelnemen, dat kan nu!

Breda Unversity Of Applied Sciences (met docent Goof Lukken) en hospitalitydeskundige Myrian Ermes verzorgen op vrijdag 1 mei een gratis webinar over ‘Leisure in de 1,5 metersamenleving’. De webinar start om 10.00 uur met inleidingen van Goof Lukken en Myrian Ermes. Aansluitend kunt u aan een discussie deelnemen en meedenken over de gevolgen voor uw bedrijf.

 De Coronacrisis heeft voor veel ondernemers in de leisure veel gevolgen. De meeste bedrijven zijn dicht of hebben inventieve concepten moeten introduceren. Onze regering overweegt de intelligente lockdown op termijn te gaan versoepelen. Wat zijn dan de gevolgen voor u als ondernemer en voor uw bedrijf?   Deze vragen worden beantwoord met de meest actuele informatie in de webinar

Op deze wijze hopen alle betrokken partijen kennis te kunnen delen over de nieuwe situatie gedurende deze Coronacrisis.

Wilt u deelnemen aan de webinar dan stuurt u een email, voor donderdag 30 maart, 14.00 uur naar lukken.g@buas.nl. Deelname is gratis, en reageer snel want de capaciteit is beperkt en vol is vol.