Webinar: Leisure in de 1,5 metersamenleving

De coronacrisis heeft voor veel ondernemers in de leisure grote gevolgen. De meeste bedrijven zijn dicht, nemen kostenbesparende maatregelen of hebben inventieve concepten moeten introduceren. Onze regering overweegt de intelligente lockdown op termijn te gaan versoepelen. Wat zijn dan de gevolgen voor u als ondernemer en voor uw bedrijf? 

Breda University Of Applied Sciences (met experts Goof Lukken en Klaus Hoven) en hospitalitydeskundige Myrian Ermes verzorgen op vrijdag 24 april een gratis webinar over ‘Leisure in de 1,5 metersamenleving’. De webinar start om 14.00 uur met inleidingen van Goof Lukken en Myrian Ermes. Aansluitend kunt u aan een roundtable deelnemen waar ook studenten en docenten meedenken over de gevolgen voor uw bedrijf.

Op deze wijze hopen alle betrokken partijen kennis te kunnen delen over de nieuwe situatie gedurende deze corona crisis.

Wilt u deelnemen aan de webinar dan stuurt u een email naar lukken.g@buas.nl, graag vóór donderdag 23 april. Deelname is gratis, en reageer snel want de capaciteit is beperkt en vol is vol.